Evi A​erts

Ademc​oach

Wie is Evi Aerts?

Ik ben een gepassioneerde veertiger die graag voluit gaat voor het leven. 

Het is mijn missie om de schatten die ik heb ontdekt, te delen met anderen.

In 2008 ben ik voor het eerst in contact gekomen met de kracht van adem.

Ik ondervond al snel dat ik met behulp van mijn eigen adem heel wat kon bereiken aan zowel persoonlijke als professionele groei!

Ik voel me sindsdien steeds beter in mijn vel, ik leef meer volgens mijn authentieke ik en mijn carriere in een groot internationaal IT bedrijf heeft een enorme boost gekregen. 

Mijn adem is mijn allerbeste vriend geworden. Een vriend die er 24 op 24 voor me is, 7 dagen op 7. Een vriend die me door moeilijkere tijden en uitdagingen loodst, me tot rust brengt en me tegelijkertijd ook doet sprankelen van leven, voor de nodige inzichten zorgt en mijn creativiteit stimuleert. Mijn adem heeft me heel veel vrijheid (terug)gegeven. 

Vrijheid om gewoon te zijn wie ik ben en helemaal op mijn manier mijn ruimte in te nemen!

Naast mijn master in Communicatiewetenschappen, ben ik ook internationaal gecertificeerd in Transformational Breath®. Sedert 2012 begeleid ik mensen en hun adem, in bijberoep. In mei 2020 kreeg ik mijn certificaat om internationaal online ademsessies te geven.

2020 was een jaar vol uitdagingen, maar tegelijkertijd ook boordevol interessante opportuniteiten. Congressen rond adem en persoonlijke groei, die normaal een grote investering vragen wat betreft financiën, reistijd en op te nemen vakantiedagen, werden plots online aangeboden. Ik heb er dankbaar gebruik van gemaakt, zodat ik jou nu nóg beter kan begeleiden naar een upgrade van je leven.

Een gesprek kan in 5 talen: Nederlands, Engels, Spaans, Frans en Duits.

Een online Transformational Breath® sessie begeleid ik enkel in het Nederlands of in het Engels.


Wil je een afspraak maken of heb je graag nog wat meer informatie?

Contacteer me