Evi A​erts

Ademc​oach

Aanbod

Adem in de Natuur

Een natuurlijke omgeving zorgt voor ontspanning, rust en spontane focus. Je komt uit je hoofd en in je lichaam. Je gevoel en verstand komen op één lijn te liggen, waardoor je beter in staat zal zijn te luisteren naar je innerlijke gevoel.

Zo kom je sneller bij je onderbewuste en de kern van de zaak. Je ontdekt zelf en makkelijk antwoorden op je vragen en oplossingen voor je uitdagingen.


Als je wandelt kom je in beweging en alles wat vast lijkt te zitten in je hoofd, komt hierdoor ook gemakkelijker in beweging.

Je ontdekt nieuwe perspectieven. Bewegen helpt bovendien om stresshormonen los te laten en gelukshormonen aan te maken. Zo krijg je een positievere kijk op de zaak.


Wanneer we naast mekaar wandelen, hoeven we mekaar ook niet in de ogen te kijken. Stiltes, emotionele momenten, aarzelingen, … zijn gemakkelijker tijdens een wandeling náást je coach dan in een face-to-face-gesprek.


In de natuur beweeg je je buiten je eigen vertrouwde wereld. Je zult letterlijk nieuwe wegen inslaan en nieuwe horizonten ontdekken.

Hierdoor ga je gemakkelijker openstaan voor nieuwe inzichten en ideeën.

Praktisch

Wanneer het buiten droog is en de temperatuur aangenaam (>15 graden), spreken we af in de prachtige omgeving van een bos of park. Al wandelend hebben we een coaching gesprek, gevolgd door eenvoudige ademoefeningen die datgene ondersteunen

waar jij op dat ogenblik nood aan hebt.


Investering: 

60 euro voor het eerste uur, daarna 30 euro/uur,

wanneer we in de buurt van Opwijk afspreken

Wil je een afspraak maken of heb je graag nog wat meer informatie?

Contacteer me